Richard Stooker = Bruiloft Goochelaar

Over Richard Stooker - Bruiloft Goochelaar

Wie is Richard Stooker? Is hij een goede goochelaar en entertainer? Hoe lang is hij al werkzaam? Levert hij kwaliteit?


 

Richard Stooker - Bruiloft Goochelaar

Richard, geboren in Alblasserdam, begon zijn goochelcarrière op zijn 17e. Een aantal jaren later, toen hij 20 jaar was, had Richard al vele prijzen op zijn naam staan die hij had gewonnen met verschillende goochelwedstrijden. Richard ging zich steeds meer verdiepen in wat de goochelwereld nog meer te bieden had. Zo werd hij onder andere  lid van de NMU (Nederlandse Magische Unie) en heeft hij vele privé lessen gevolgd bij (inter)nationale top goochelaars waaronder Eugene Burger, Jeff McBride, Richard Ross, Ger Copper en Tommy Wonder. Op zijn 25e was Richard Stooker al professioneel werkzaam als goochelaar en trad hij op bij bruiloften, exclusieve feesten, en zelfs al voor vooraanstaande bedrijven in Nederland. Ook heeft hij deelgenomen aan goochelcongressen en begeleide hij (inter)nationale goochelaars. Sinds de jaren '80 wordt Richard regelmatig gevraagd om mee te helpen met allerlei (goochel)werkzaamheden en ook om optredens te verzorgen in het Magic Art Center te Bennebroek, een locatie die bekend is bij vele goochelaars wereldwijd. Top- goochelaars hebben in het Magic Art Center opgetreden en doen dat nog steeds. Het is en blijft altijd een eer om daar te mogen optreden.

Maar Richard wilde meer naast het goochelen en entertainen. Hij is daarom ook naar de toneelschool (De Trap) in Amsterdam gegaan. Hier heeft hij in 5 jaar heel veel geleerd wat een acteur en presentator moet kunnen en weten. Richard is dan ook regelmatig te zien op televisie in onder andere series, soaps, reconstructies,productverkoop en commercials.

(Meer informatie over acteren en presenteren zie; Acteur)

 

Een recensie

 

Hey Richard,

Hier een kort berichtje om je te laten weten dat je optreden op onze bruiloft een groot succes was. Je overdonderde en "frustreerde"  (haha) onze gasten met je talent waar ze maar niet over uit gepraat raakten. Zelfs lang nadat je weg was waren er nog gasten aan het discussiëren hoe je alles gedaan zou moeten hebben. We zijn van mening dat je optreden en je aanwezigheid er mede voor gezorgd hebben dat onze bruiloft een dag is geworden om niet te vergeten. We zullen je dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Bedankt en tot snel!

Esther and Edwin

 

RESERVEER NU VOOR 2017 & 2018!

 

Dit jaar heeft Richard al opgetreden op vele bruiloften in Nederland, België en zelfs net over de grens in Duitsland.

Zijn formule is simpel: DEZELFDE PRIJS OP IEDERE LOCATIE  (in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden). Een optreden in Groningen heeft dezelfde prijs als die in Maastricht. Heeft u een bruiloft in Leeuwarden? Geen probleem. Een bruiloft in Sittard? Fantastisch! Het maakt niet uit waar het feest is....Het maakt wel uit wie er optreedt en uw gasten vermaakt op uw bruiloft!

Meer informatie over Richard is te vinden op zijn eigen website Richard Stooker